Trouwen en het Coronavirus

door | okt 26, 2021 | Informatie | 0 Reacties

Jullie gaan trouwen, maar helaas houd Corona ons land al een tijdje in haar greep. Je houdt angstvallig het nieuws in de gaten om alle updates te volgen. We hebben er allemaal mee te maken, ook wij als leveranciers. Iedere leverancier gaat er op zijn eigen manier mee om. Ook Blushing Bride heeft een aantal aanpassingen moeten ondergaan.

Lees hier wat de belangrijkste veranderingen zijn. Ook deel ik een aantal handige tips!

Verzetten ivm lockdown

Valt jouw bruiloft in een periode waarin de lockdown van kracht is? Geen nood, ik snap dat dit overmacht is en zal dus geen kosten berekenen bij het cancellen van jouw boeking. Ik zal mijn best doen om mee te verhuizen naar een nieuwe datum.

Let op! Wanneer er geen lockdown van kracht is kan er maximaal 14 dagen voorafgaand aan de trouwdatum een afzegging worden gedaan. Anders zullen er kosten in rekening worden gebracht conform de Algemene voorwaarden.

Mee verhuizen

Bij het inplannen van een nieuwe datum hoeft geen nieuwe aanbetaling worden voldaan. Wanneer ik niet mee kan verhuizen naar een nieuwe datum omdat deze al geboekt is kan de aanbetaling niet gerestitueerd worden. Wel zal ik je doorverwijzen naar mijn collega’s die nog beschikbaar zijn.

Tenslotte nog een aantal tips:

Proefsessie niet te vroeg

Plan je proefsessie niet te vroeg in. Wanneer de regels wel veranderen en je je bruiloft moet uitstellen loop je geen risico een tweede proefsessie te moeten boeken omdat de eerste al langer geleden is. Mijn advies is 4-6 weken vooraf aan de bruiloftdatum een proefsessie te doen.

Hygiëneregels:

Ik desinfecteer vaker mijn handen, en wanneer de klant het op prijs stelt zal ik ook een mondkapje dragen.

Heb je verder nog vragen wat betreft het Coronavirus en eventuele invloed op jouw trouwdag; schroom niet om contact op te nemen.

You May Also Like…

Hoe kies je een bruidskapsel?

Je hebt het plaatje al helemaal in je hoofd, of misschien juist niet; hoe ga je er uit zien op je mooiste dag? De jurk heb je al een tijdje uitgekozen maar nu is het tijd om te bedenken wat je met je haar en make-up zou willen. Maar hoe kies je nu een bruidskapsel...

0 reacties

Een reactie versturen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hey there, I´m Meryl

Delenit perfecto ne mel, facete utamur in mea, cum ceteros fuisset repudiandae eu. Delenit omittam philosophia per ea, eos te omnium discere. Nam adhuc percipit et. Viris comprehensam quo ea.

CATEGORIES